محصولات ضدعفونی کننده غیرالکلی اکسیدین آرال شیمی

 

http://s12.picofile.com/file/8401902892/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C_%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA.jpg

 

ضدعفونی کننده های سطح بالا با نام تجاری اکسیدین در صنایع آرال شیمی تولید و توزیع می شود. اکسیدین برپایه پراستیک اسید می باشد. از اکسیدین جهت ضد عفونی کردن تجهیزات صنایع لبنی، تجهیزات حمل شیر، تجهیزات کشاورزی، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه، بیمارستان ها، تجهیزات دندانپزشکی، سیستم آب رسانی فاضلاب، ضدعفونی کردن استخر و حمام، ضدعفونی کردن دست ها، ضد عفونی کردن سبزیجات و میوه جاتی مانند کاهو و توت فرنگی بدون تغییر در طعم و مزه آنها، ضد عفونی کردن پستان گاو برای جلوگیری از بیماری و ضد عفونی کردن اجساد مرده مرغ و ماهی استفاده می شود.

پراستیک اسید ترکیبی مشتق از استیک اسید و پراکسیدهیدروژن است. محلول پراستیک اسید  PAA با فرمول شیمیایی C2H4O3 با نام های پروکسی استیک اسید و پراسان نیز نامیده می شود. پراستییک اسید (PAA) یک ماده ضدعفونی کننده مؤثر است. پراستییک اسید (PAA) در دمای معمولی محیط مؤثر است، ماندگاری طولانی داشته و بلحاظ اقتصادی نیز مقرون بصرفه است. علاوه بر این، انجام فرایند ضد عفونی با PAA مطلوب است زیرا در بسیاری از موارد نیازی به عملیات خنثی سازی پس از استفاده نیست و در بطور معمول DPB هایی را تشکیل می دهد که از خانواده اسیدهای کربوکسیلیک هستند و دارای جهش زایی، سرطان زایی و سمیت ژنتیکی کمتری نسبت به DBP های هالوژنه شده که در طی فرآیندهای کلرینگ ایجاد می شوند هستند.

 

مکانیسم اکسیدین چیست؟

اکسیدین با مکانیسم اکسیداسیون غشای خارجی سلول های  باکتری، اندوسپور، مخمر و هاگ قارچ ها سبب نابودی این عوامل شده و محیط را استریل می کند. اکسیدین و اثرات ضدباکتریایی

در زمینه خاصیت ضد باکتریایی اکسیدین تحقیقات متعددی صورت گرفته است. اثر مهاری آن بر رشد بسیاری از باکتری ها مانند مایکوباکتریوم ها، سودوموناس ها، انتروکوک ها و استافیلوکوکوس ها نشان داده شده است. امروزه عفونت های بیمارستانی معضل جهانی می باشند.

اکسیدین جز محلول های استریل کننده و ضدعفونی کننده سطح بالا عمل کرده و سبب تخریب انواعی از ویروس های پوشش دار و بدون پوشش می شود. مکانسیم اثر آن دناتوره کردن پروتئین ها و اکسیداسیون پیوندهای دی سولفاهیدریل و سولفوری در پروتئین ها و سایر میکروارگانیسم ها است به صورتی که اثر گذاری اکسیدن در ویروس های پوشش دار نسبت به ویروس های بدون پوشش بهتر است. از جمله ویروس هایی که تحت تاثیر اکسیدین قرار می گیرند می توان به هپاتیت ب، ویروس هرپس، ویروس آنفلوانزا، رتروویروس، ویروس کرونا و HIV اشاره کرد.

اکسیدین در پزشکی

از اکسیدین می توان برای ضدعفونی کردن تجهیزات پزشکی مانند اندوسکوپ، برونکوسکوپ، کولونوسکوپ استفاده نمود زیرا سمی نیست و باقی ماندن آن بر روی وسایل در صورتی که وارد دستگاه گوارش شود مشکلی ایجاد نمی کند. درحالی که سایر مواد ضدعفونی کننده اثرات سمی وحساسیت زا ایجاد می کنند.

اثر مهاری اکسیدین بر روی گروه های مختلف باکتری گرم مثبت و منفی به ویژه استافیلوکوکوس، سودوموناس، انتروکوک و باکتری های روده ای نیز مشاهده شده است. نتایج مطالعات نشان می دهد که باکتری های گرم مثبت به خاطر زیاد بودن پپتید و گلیکان در دیواره خود حساسیت بیشتری به باکتری گرم منفی در مقابل پراستیک اسید دارند.

 

اکسیدین در صنایع غذایی و لبنی

کارخانجات صنایع غذایی اعم از فراورده های پروتئینی مانند گوشت قرمز، مرغ و تخم مـرغ، ماهی، سوسیس و کالباس، کنسرو، شیر و فراورده های لبنی، سس و انواع رب، نوشابه، دوغ و آب معدنی، قند و شکر، کیک، کلوچه و بیسـکویت، میـوه و سبزیجات، مربا و عسل، آبمیوه، کنسـتانتره و کمپـوت، ماکـارونی وتولیـدات نشاسـته ای، آرد و نـان، چیپس و اسنک، آجیل و خشکبار، چای و قهوه و … با مواد غذایی در ارتباط هستند. سلامت و پاکیزگی محصولات این کارخانجات با سلامت انسان رابطه مستقیم دارد. به همین دلیل ضدعفونی تجهیزات و دستگاه هایی که در این کارخانجات مورد استفاده قرار می گیرند مهم و ضروری است.

بخش های مختلفی (خط تولید، سردخانه، کف و دیوارها، ماشین های حمل و نقل، سالن های انبار مواد اولیه و … ) در کارخانه های صنایع غذایی وجود دارد که شاهد انتقال آلودگی از طریق آن ها هستیم. یکی از مهم ترین بخش هایی که باید به ضدعفونی آن توجه شود، خط تولید است. کارخانجات پس از تولید، بخش های COP و CIP را شستشو و ضدعفونی می کنند.

 

اکسیدین در کشاورزی

ضدعفونی کننده های خاک کشاورزی به منظور کاهش موثر پاتوژنهای خاک برد (خاکزی) بخصوص نماتدها با استفاده از انواع سموم قارچ کش و ضد عفونی کننده شیمیایی خاک به اشکال مختلف پودری، گازی و محلول در آب مصرف می شوند. لیکن در اغلب موارد آلودگیهای ثانویه خاک و محیط زیست ، هزینه های زیاد تهیه این سموم و از طرفی اثر بخشی کم آنها به جهت ظهور سوش های ( جدایه های )  مقاوم  پاتوژن، موجب شده است دست اندرکاران صنعت کشاورزی مداوما درصدد استفاده از جایگزین های بهتر برای آنها باشند و سازمانهای جهانی نظارتی در امور کشاورزی و محیط زیست، موکدا بر استفاده از ضد عفونی کننده ی سطح بالای پراستیک اسید تاکید نمایند.

 

اکسیدین ویژه آبزیان

اکسیدین تولیدی آرال شیمی گلستان که یک محلول ضدعفونی کننده صنعتی ارگانیک، بی خطر و کاملا قابل اطمینان برای پرورش دهندگان محسوب می شود، انتخابی هوشمندانه و مقرون به صرفه اقتصادی برای ضدعفونی جدار استخرها و منابع آب آنها و حتی فیلترهای موجود بر سر راه آب ورودی و کلیه ابزار پرورش است. این ضدعفونی کننده صنعتی سطح بالا در موارد نقص سیستم تولید اکسیژن استخرهای پرورش می تواند کمک موثری در تامین اکسیژن مورد نیاز آبزیان باشد.

از این ضدعفونی کننده صنعتی سطح بالا، می توانید در مراحل بدون حضور آبزی و در مراحل با حضور آبزی البته مطابق با دستورالعملهای خاص خود به نحو احسن استفاده بفرمایید.

چگونه محصولات آرال شیمی را تهیه کنید؟

جهت ارتباط با کارشناسان فنی بمنظور دریافت مشاوره فنی و اخذ راهنمایی و همچنین خرید محصولات ضدعفونی کننده اکسیدین شامل فوداسیب، سرفوسیب، اگوسیب و … با کیفیت استاندارد جهانی و با حداقل قیمت به سایت آرال شیمی مراجعه فرموده و یا با کارشناسان فنی شرکت، تماس حاصل فرمایید.

www.aralshimi.com

www.aralshimi.com/shop

www.instagram.com/aralshimi

namasha.com/aralshimi

https://www.aparat.com/aralshimi

 

http://s13.picofile.com/file/8401903234/2.jpghttp://s13.picofile.com/file/8401903350/1.jpghttp://s13.picofile.com/file/8401903392/3.jpg